Grymt bra pass på Harley


Efter middag med maken blev det stallet

La fram lite bommer

Trav bommar på volt 
Galopp bommar rakt spår


Frisserade Harley o oljade hovarna
Red fram i alla gångarter
Renodlade hjälperna

Bommarna gick bra
Dock är ja urusel på avstånd
Brukar alltid ha Charlle som hjälp men hon har ej tid o hjälpa mig idag

Fick hoppa av ändra en ggn

Travbommarna blev rätt

Så härligt när han håller galoppen så bra själv nu
Du är bäst🌟🌟🌟 

Avslutade när det gick som bäst

Oscar pyssel o pw

Kram på er 

Ryttarinspiration

Ryttar-Pepp

– när det går segt och rent av känns hopplöst

Ibland smyger den där känslan sig på, känslan av att allt känns hopplöst och det känns som att ju mer man försöker, desto mer misslyckas man.
Man gör allt, man planerar, man övar, man ser sig själv lyckas för att övertyga hjärnan, man tar hjälp. Men ändå står det still.
Coacher predikar om att man bara ska kämpa på.. Quotes surrar runt på nätet och verkar bara vara ytliga ord.

"Om du jobbar hårt så kommer du att lyckas" sägs det. 
Men när kommer det då? Frustrationen är ett faktum och man vill bara skrika.
Det är så frustrerande för man vill något så otroligt gärna och varje gång man tänker på det så pirrar det först till i magen av glädje och exaltering men genast därefter knyter det sig till en stor sten när man inser att ”hur i hela friden ska jag lyckas med detta?”.

När du hamnar i denna situation, grips inte av panik och låt inte den stora vågen av misslyckande och osäkerhet skölja över dig.
Det är såhär det är ibland, det är bara en del av processen. Framgång är inte en destination, framgång är resan dit. Det är i sådana här lägen du visar både för dig själv och andra vem du verkligen är, för alla är bra i medgång! Vad som definierar oss är vad vi gör i motgång. 

Ofta har vi otroligt stora prestationskrav. Stora mål är bra, men vi måste också stanna upp och kolla hur långt vi faktiskt redan tagit oss. Ofta faller bitar på plats av sig själv om du bara stannar upp, lyfter av några tegelstenar prestationskrav från axlarna och bara gör.
Tänk inte så mycket, för hjärnan är inte dummare än att har du ett mål du verkligen vill nå, så hur mycket du än försöker lägga det åt sidan, så finns det där någonstans längst bak och bara väntar.

Och det är just där längst bak i hjärnan som det många gånger gör sig. Av att bara släppa lite fokus på det där du så gärna vill och samtidigt börja jobba med saker runt om kring, små små saker som varje dag tar dig en liten bit närmre ditt mål. På detta sättet märker du helt plötsligt att du är tio gånger närmare ditt mål än vad du var när du la som mest energi på att försöka nå det.

Det är små små saker varje dag som avgör hur framtiden formar sig, små för oss obetydliga val som i det långa loppet faktiskt formar oss. 
De är så enkla saker att göra att vi inte gör dem, för dem är precis lika enkla att inte göra. 
Många gånger undviker vi att göra saker på grund av att det blir obekvämt men vad vi inte tänker på är att 
Vad som obekvämt till en början blir bekvämt senare
Och vad som är bekvämt i början blir istället obekvämt senare.

Väljer du att bara sitta upp och rida medans dina tankar är någon helt annan stans, eller har du en plan med vad du gör. Tar du dig de få minuterna varje dag att faktiskt träna på sådant du inte kan. För om du varje dag tränar på sådant som är enkelt och bekvämt, tror du inte det kommer de bli obekvämt i längden. 
Vadå obekvämt? Jo om du inte tränar på sådant som utmanar dig kommer det någon gång komma i kapp dig. Senare kommer du hamna i lägen då du fattas den kunskap som övningen eller nivån kväver, just därför att du trott dig välja den enkla vägen , struntat i grunderna och istället fortsatt klättra i klasserna utan att faktiskt utveckla träningen hemma och bygga en stadig grund. 
Ridning är en färskvara och behövs hela tiden tränas på och upprepas och det är vad du gör hemma när du är själv och ingen ser som kommer ge dig ditt förtjänta resultat framför publiken senare. 
Resultatet av att inte göra det lilla extra varje dag kommer bli att du till slut kommer behöva gå ner några klasser för att hämta tillbaka det du struntade i att göra när du var upptagen med att sträva efter de stora klasserna.
Allt går bra till en början men utan en stadig grund faller det samman till slut .

Varför är inte alla i toppen? Därför att det krävs diciplin, uthållighet och en enorm vilja som driver dig till att göra saker som behövs göras oavsett om du känner för det eller inte. Det handlar inte om att göra något revolutionerande över en natt, det är bara på film. Det handlar om att göra små små saker varje dag under en längre tid. Små saker som är enkla att göra, men som också är enkla att inte göra. 
Den enda skillnaden på dem som är i toppen och dem som inte är det; är att dem haft lite fler motgångar, misslyckats några fler gånger, tagit några fler nej, gjorde det där lilla extra under en något längre tid, kämpat fast de inte sett resultat, vågat chansa, inte varit rädda för att misslyckats och framförallt - aldrig slutat! 

Tiden kommer att passera oavsett, frågan är vad vi väljer att göra på den. Våga utmana dig själv och gör något obekvämt varje dag, efter timmar av träningen kommer det som var svårt helt plötsligt bli enkelt och vad som till en början var obekvämt kommer bli bekvämt. 

Våga tro på dig själv och våga lita på processen. 
Fast det är segt ibland, sluta inte tro på det!
Tror på något så starkt att ingen kan hitta ett enda argument till att inte tro på det. 
Skit i vad alla andra säger. Livet kommer bli så mycket roligare den dag du beslutar dig för att inte fundera över vad andra människor tycker. Det kommer alltid finnas människor som vill se dig misslyckas och det kommer alltid finnas människor som kan förklara för dig varför du inte kan göra det. Men sanningen är att människor som säger det endast är människor som inte skulle våga göra det själva. Lyssna på människor som har åstadkommit det du vill göra, för dem är själva levande bevis på att det är möjligt. 

Så låt människor skratta och prata och låt dem tro att du inte ska klara det- desto roligare är det när du visar att du faktiskt klarat det.
Och gissa vem som skrattar då..

Din tid kommer. 
Lita på processen och ge aldrig upp!

Bara älskar ryttarinspiration 

Kram

Torsdag morgon

Jo tjenare torsdag
Längtar till helgen
Pay a jump på söndag 

Sen om två v drar vi på första lokala i år
Vikbolandet i norpan 80 cm
Så tänkte vi ta Stjärnholm o Åby i maj
Längtar

Morgon bilder på killarna


Harley lika pigg som vanligt
SötOscar har inte tid o vänta 
Sötnos

Idag ska ja o Harley ta ett bomm pass på ridbanan
Kul

Hoppas ni får en fin dag

Kram Fia o hästarna  
  

soffiajohansson

Mitt liv

RSS 2.0